Εντατικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων ξεκινά ο δήμος Θεσσαλονίκης 

Εντατικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων ξεκινά ο δήμος Θεσσαλονίκης  Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Πρόγραμμα εντατικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων, κυρίως γατών, ξεκινά ο δήμος Θεσσαλονίκης καλώντας όλους τους φιλόζωους εθελοντές δημότες να γίνουν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. 

Οι δημότες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στα τηλέφωνα 2313 318716, 2313 318717, 2313 318719 και 2313 317615 από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ώστε να βοηθήσουν να στειρωθούν, να σημανθούν ηλεκτρονικά και να εμβολιαστούν τα αδέσποτα που φροντίζουν στη γειτονιά τους.

Για επείγοντα περιστατικά τραυματισμένων ζώων οι πολίτες μπορούν να καλούν και μετά τις 5 το απόγευμα στο 2133 317777.

Επίσης, ο δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση, τον εμβολιασμό και τη στείρωση δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (γατών και σκύλων) δημοτών που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. και δημότες με φορολογική δήλωση κάτω των 10.000 ευρώ).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM