Έξωση ξανά στην Ιωάννα Κολοβού- ΜΑΤ στο σημείο

Έξωση ξανά στην Ιωάννα Κολοβού- ΜΑΤ στο σημείο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Κόσμος και ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, όπου μετέβη δικαστικός επιμελητής για να της κάνει ξανά έξωση.

Η Ιωάννα Κολοβού, κατήγγειλε στο Open ότι έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με πριόνι. Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και έχει αγοραστεί.

Αναγκαστικά σήμερα θα εκτελεστεί η απόφαση της έξωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ προς στιγμής δεν υπάρχει ένταση με τον συγκεντρωμένο κόσμο που βρέθηκε εκεί για συμπαράσταση.

Υπενθυμίζεται ότι και το 2022 είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό ενώ ακολούθησαν συγκεντρώσεις συμπαράστασης υπέρ της Ιωάννας Κολοβού. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM