Ταραντούλα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

Ταραντούλα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ένας Καναδός τουρίστας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε εξαιτίας μίας ταραντούλας

Ζευγάρι Ελβετών ταξίδευαν με τροχόσπιτο στο Εθνικό Πάρκο της Κοιλάδας του Θανάτου, στην Καλιφόρνια. Ξαφνικά, ο οδηγός είδε μπροστά του μια ταραντούλα και φρέναρε. 

Εξαιτίας του απότομου φρεναρίσματος, ένας 24χρονος Καναδός που ακολουθούσε με τη μηχανή του έπεσε πάνω στο τροχόσπιτο και τραυματίστηκε. Ο τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής και δεν έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση βρίσκεται. 

Όσο για την ταραντούλα, δεν έπαθε τίποτα και διέφυγε στην έρημο, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του πάρκου στο Facebook. Ο Μάικ Ρέινολντς- ο πρώτος από τους ανθρώπους του πάρκου που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος- συμβούλευσε τους επισκέπτες να οδηγούν αργά, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα στους δρόμους της περιοχής, εξαιτίας των πλημμυρών.  

Οι ταραντούλες περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους κάτω από την επιφάνεια της γης. Οι άνθρωποι τους βλέπουν πιο συχνά το φθινόπωρο, όταν οι αρσενικές ταραντούλες βγαίνουν στην επιφάνεια αναζητώντας ταίρι, σημειώνεται στην ανάρτηση του Εθνικού Πάρκου. 

Κάποιες φορές, μετά το ζευγάρωμα το θηλυκό σκοτώνει και τρώει το αρσενικό. Ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, η αρσενική ταραντούλα σπάνια ζει πάνω από μερικούς μήνες μετά το ζευγάρωμα. Όμως, οι θηλυκές ζουν έως 25 χρόνια και ζευγαρώνουν πολλές φορές. 

Τέλος, το πάρκο σημειώνει ότι οι ταραντούλες κινούνται αργά, δεν είναι επιθετικές και το τσίμπημα αυτών των αραχνών δεν είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM
Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Διεθνή / Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Το περισσότερο νερό αντλείται από πηγάδια με υφάλμυρο νερό που έχει μολυνθεί περαιτέρω από λύματα και χημικά που στάζουν από τα ερείπια, εξαπλώνοντας τη διάρροια και την ηπατίτιδα.
LIFO NEWSROOM
Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Διεθνή / Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Διεθνή / Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Μεταξύ των συστάσεων της Ελλάδας ήταν «να αντιμετωπιστεί η διάκριση και η βία κατά των γυναικών και των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ και τη διασφάλιση της προστασίας των μειονοτήτων»
LIFO NEWSROOM