Μίσιγκαν: Δημόσια «συγγνώμη» για την προβολή κουίζ για τον Χίτλερ σε οθόνη πριν από αγώνα

Μίσιγκαν: Δημόσια «συγγνώμη» για την προβολή κουίζ για τον Χίτλερ σε οθόνη πριν από αγώνα Facebook Twitter
Φωτ.:Χ
0

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η πολιτεία του Μίσιγκαν, για την προβολή του Αδόλφου Χίτλερ ως μέρος ενός κουίζ, πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η πολιτεία του Μίσιγκαν ζήτησε συγγνώμη για την ερώτηση σχετικά με τον Χίτλερ και το ποια ήταν η πατρίδα του, ανέφερε σχετική δήλωση. Οι ιθύνοντες σημείωσαν ότι στην υπόθεση "ενεπλάκη" ανεξάρτητη πηγή και διαβεβαίωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την πηγή ξανά στο μέλλον, θα είναι πιο ενήμεροι και θα έχουν διαδικασίες ελέγχου και έγκρισης στο μέλλον.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου Spartan στο κρατικό πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν προβλήθηκε το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ για αρκετή ώρα ενώ υπήρχε ερώτηση για την γενέτειρά του ως μέρος ενός κουίζ. Πολλοί οπαδοί, έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός στα socila media.

«Το MSU γνωρίζει ότι το περιεχόμενο που προβλήθηκε στην γιγαντοοθόνη πριν από την έναρξη του αποψινού ποδοσφαιρικού αγώνα, ήταν ακατάλληλο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πολιτείας του Μίσιγκαν, Matt Larson.

 «Λυπούμαστε βαθύτατα για το περιεχόμενο που προβλήθηκε, καθώς αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό των θεσμικών μας αξιών. Το MSU δεν θα χρησιμοποιήσει την ίδια πηγή στο μέλλον και θα εφαρμόσει αυστηρότερες διαδικασίες ελέγχου και έγκρισης για όλο το περιεχόμενο της γιγαντοοθόνης», κατέληξε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM