Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια της ομάδας Anonymous να αποσπάσει, με εκβιαστικό τρόπο, το ποσό των $50.000 από τη Symantec, οι δημοφιλείς hackers δημοσίευσαν τελικά τον κώδικα του Norton AntiVirus στην ιστοσελίδα The Pirate Bay.
Το αρχείο έχει μέγεθος 1.07GB και περιέχει τον κώδικα πολλών προϊόντων της σουίτας καθώς και σημείωμα που κάνει λόγο για την απελευθέρωση των συλληφθέντων μελών της LulzSec -εξαιρώντας το Sabu, ηγετικό μέλος της ομάδας hackers που όπως αποδείχτηκε συνεργαζόταν κρυφά με το FBI.
Σύμφωνα με το zdnet, η Symantec ανακοίνωσε ότι με τη διαρροή του κώδικα, δε θα επηρεαστούν τα προϊόντα της σουίτας, υποστηρίζοντας ότι η τρέχουσα έκδοση έχει αναβαθμιστεί πλήρως και δεν έχει κοινό κώδικα με την έκδοση του 2006, τη χρονιά δηλαδή που κλάπηκε ο κώδικας.
Τech & Science /
Οι Anonymous δημοσίευσαν τον κώδικα του Norton Antivirus

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν άλλα δύο αδέρφια

Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» - «Δεν θα φτάσετε στη Γάζα»

Ο καβγάς που πάγωσε τον Λευκό Οίκο: «Ο Μπεσέντ είπε τον Μασκ 'απατεώνα' κι αυτός τον χτύπησε»

Σάλος στη Γερμανία: Για πάνω από 14 χρόνια νάρκωνε και βίαζε τη γυναίκα του

Εννέα γυναίκες κατά του Τζάρεντ Λέτο - Κατηγορείται ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

σχόλια