Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι θεός, δεν αστειεύομαι»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:  «Είμαι θεός, δεν αστειεύομαι» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις περιλαμβάνει η τελευταία συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως είναι θεός στην πραγματικότητα.  

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, κι η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο βετεράνος πια σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Σουηδός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλάει για όλους και για όλα.  «Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς», αναφέρει σε ένα απόσπασμα από το σχετικό τρέιλερ. Σε άλλο σημείο τονίζει: «Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που κρέμασε πρόσφατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από μια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, σε άλλα σημεία του τρέιλερ ακούγεται να λέει: 

Για τον Τζέιμς Μποντ: «Να κάνω τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ; Θα εκμηδένιζα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν»

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Στην πρώτη συνάντηση μαζί του μου είπε: “Να θυμάσαι, οι παίκτες εδώ δεν φτάνουν με Ferrari”. Και εγώ εμφανίστηκα με τη Ferrari μου.»

Για τη σύγκριση γκολ και σεξ: «Το σεξ είναι καλύτερο, όποιος πιστεύει διαφορετικά έχει πρόβλημα με το σεξ, πρέπει να ζητήσει βοήθεια.»

Για τον Ραϊόλα: «Μεγάλη απώλεια. Δεν ήταν απλώς ένας μάνατζερ, ήταν τα πάντα για μένα. Μου λείπει ακόμα, λείπει σε όλους.»

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM