Οι Aerosmith αναβάλλουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους

Οι Aerosmith αναβάλλουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους λόγω του Steven Tyler Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Οι Aerosmith αναβάλλουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους Peace Out μέχρι το 2024 λόγω προβλημάτων υγείας του Steven Tyler.

«Δυστυχώς, ο τραυματισμός στις φωνητικές χορδές του Steven είναι πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά πιστεύαμε», δήλωσαν οι Aerosmith.

«Ο γιατρός του επιβεβαίωσε ότι εκτός από τη βλάβη στις φωνητικές του χορδές, υπέστη κάταγμα του (χόνδρου του) λάρυγγα, που απαιτεί συνεχή φροντίδα. Λαμβάνει την καλύτερη διαθέσιμη ιατρική θεραπεία για να διασφαλιστεί η ταχεία ανάρρωσή του, αλλά δεδομένης της φύσης του κατάγματος, η υπομονή είναι απαραίτητη» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Οι Aerosmith είχαν ήδη αναβάλλει έξι ημερομηνίες της περιοδείας τους Peace Out από την ημέρα που ο Steven Tyler τραυματίστηκε στις φωνητικές του χορδές. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στις 9 Σεπτεμβρίου στο Belmont της Νέας Υόρκης.

«Είμαι καταρρακωμένος που δεν βρίσκομαι εκεί έξω με τους Aerosmith, τα αδέρφια μου και τους απίστευτους Black Crowes, που λικνίζονται με τους καλύτερους θαυμαστές στον κόσμο», ανέφερε σε δήλωσή του ο Steven Tyler. «Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε το συντομότερο!».

Η περιοδεία των Aerosmith Peace Out ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φιλαδέλφεια. Το συγκρότημα έδωσε μια εξαιρετική συναυλία με 18 τραγούδια από όλη τη συλλογή τους.

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν αρχικά τα σχέδια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους τον Μάιο, σημειώνοντας ότι ο ιδρυτής τους, ο ντράμερ Joey Kramer δεν θα συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι. Το συγκρότημα δήλωσε ότι ο Kramer «είχε πάρει την απόφαση να μείνει εκτός από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας για να εστιάσει την πλήρη προσοχή του στην οικογένεια και την υγεία του».

Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες, σύμφωνα με το συγκρότημα. Οι επιστροφές χρημάτων θα είναι επίσης διαθέσιμες για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Με πληροφορίες του USAToday

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM