Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του

Μιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφορικά με την παρουσία της στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτησή της, η Δόμνα Μιχαηλίδου επισημαίνει πως υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη ως υφυπουργός Παιδείας, απαντώντας στο σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι εμφανίστηκε εκεί «απρόσκλητη». 

Παράλληλα, επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα λεγόμενά του κατά την επίσκεψη, σχολιάζοντας ότι έδωσε υποσχέσεις «σαν είναι πολιτικάντης» του προηγούμενου αιώνα. 

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια υφυπουργός για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Άρα; “Απρόσκλητη” η αρμόδια υφυπουργός;», έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της. 

«Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βιντεοκλίπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», συμπλήρωσε. 

Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε πως υπήρξε «πολύ δυσάρεστη έκπληξη» για την ίδια να βλέπει έναν πολιτική της γενιάς της «να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα» και «κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα».

«Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», κατέληξε στην ανάρτησή της η Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Στέφανος Κασσελάκης: Η Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη 

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ανάρτηση για την επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, η οποία σχολιάστηκε στα social media επειδή στο βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανιζόταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ήταν παρούσα. 

«Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη», έγραψε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική», συνέχισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιοπολίτευσης. 

«Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», έγραψε ακόμη ο κ. Κασσελάκης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM