Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του

Μιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφορικά με την παρουσία της στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτησή της, η Δόμνα Μιχαηλίδου επισημαίνει πως υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη ως υφυπουργός Παιδείας, απαντώντας στο σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι εμφανίστηκε εκεί «απρόσκλητη». 

Παράλληλα, επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα λεγόμενά του κατά την επίσκεψη, σχολιάζοντας ότι έδωσε υποσχέσεις «σαν είναι πολιτικάντης» του προηγούμενου αιώνα. 

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια υφυπουργός για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Άρα; “Απρόσκλητη” η αρμόδια υφυπουργός;», έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της. 

«Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βιντεοκλίπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», συμπλήρωσε. 

Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε πως υπήρξε «πολύ δυσάρεστη έκπληξη» για την ίδια να βλέπει έναν πολιτική της γενιάς της «να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα» και «κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα».

«Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», κατέληξε στην ανάρτησή της η Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Στέφανος Κασσελάκης: Η Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη 

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ανάρτηση για την επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, η οποία σχολιάστηκε στα social media επειδή στο βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανιζόταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ήταν παρούσα. 

«Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη», έγραψε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική», συνέχισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιοπολίτευσης. 

«Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», έγραψε ακόμη ο κ. Κασσελάκης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM