Κασσελάκης - Αχτσιόγλου: Η απουσία κοινής φωτογραφίας και τα σενάρια αντεπίθεσης

Κασσελάκης - Αχτσιόγλου: Η απουσία κοινής φωτογραφίας και τα σενάρια αντεπίθεσης Facebook Twitter
Φωτό: Eurokinissi
0

Πολιτικά σενάρια για αντεπίθεση και δεύτερο γύρο προσπάθειας ελέγχου του ΣΥΡΙΖΑ έχει πυροδοτήσει η απουσία κοινής φωτογραφίας του νέου προέδρου του κόμματος με την ανθυποψήφιά του, Έφη Αχτσιόγλου.

Η επίσκεψη Κασσελάξη στη Βουλή, η επαφή του με τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, στελέχη και δημοσιογράφους, αλλά η ολιγόλεπτη επαφή του με την κυρία Αχτσιόγλου, ερμηνεύεται ως «σιωπηρή» απάντηση στα όσα έρχονται, αλλά και στο γεγονός ότι τίποτα δεν τελείωσε αναφορικά με τον πολιτικό σχεδιασμό εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, με τον  ίδιο τρόπο ερμηνεύθηκε και η κατηγορηματική άρνησή της να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στη νέα περίοδο του κόμματος, με πολλούς να εικάζουν ότι τα περί έλλειψης ενέργειας ήταν προσχηματικά, προκειμένου η Αχτσιόγλου να αφιερωθεί στις εργασίες του επερχόμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να δοθεί δεύτερος γύρος μάχης για τον έλεγχο του κόμματος και μετά τις απανωτές παραιτήσεις μελών με ιστορία στην πολιτική ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ενώ δεν θεωρείται τυχαία η απουσία κοινής φωτογραφίας των δύο αντιπάλων, και ενώ οι μεν σκληροπυρηνικοί κάνουν λόγο για την έναρξη των «πολεμικών» εσωκομματικών διαδικασιών, οι δε ψύχραιμοι για στάση αναμονής της πολιτικού, οι περισσότεροι πλέον εντός ΣΥΡΙΖΑ αναμένουν τα όσα θα διαμειφθούν τόσο με φόντο το Συνέδριο όσο και τις επικείμενες ευρωεκλογές που τόσο εντός όσο και εκτός κόμματος θεωρούνται και η δεύτερη μεγάλη –και αμιγώς πολιτική- πρόκληση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM