ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Αλλαγές στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Αλλαγές στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αλλαγή φρουράς στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη χθες στις εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης ενώ η Δώρα Αυγέρη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη επίσκεψή του στην Κουμουνδούρου ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον ναύαρχο εν αποστρατεία Ευ. Αποστολάκη, ο οποίος είχε βρεθεί και το πρωί δίπλα του κατά την επίσκεψή του στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εν αποστρατεία ναύαρχος.

Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται όλα τα στελέχη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχολίασε: «Μετά από μια αντιπαράθεση μέσα σε ένα κόμμα, έχει κάποια δόση φυσιολογικού να υπάρχουν πικρίες και να είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει πως για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός. Εάν δεν γίνει αυτό, το εγχείρημα δεν θα πετύχει».

Τόνισε μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αποφασισμένος. «Η κοινωνία δεν του είπε πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια, γιατί τα ίδια είναι θέμα. Εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα».

Πολιτική
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM