Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης για τα βαρέα οχήματα

Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης για τα βαρέα οχήματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην κυκλοφορία δόθηκε στις 6:00 το πρωί σήμερα για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο τμήμα μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, και στις δύο κατευθύνσεις. Ο αυτοκινητόδρομο παρέμεινε κλειστός για αρκετό χρονικό διάστημα μετά την κακοκαιρία Daniel και τα πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80χλμ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM