Μία προσαγωγή για εμπρησμό στον Ασπρόπυργο

Ταυτοποίηση και προσαγωγή ατόμου για εμπρησμό στον Ασπρόπυργο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας άνδρας ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως υπεύθυνος για τον εμπρησμό που προκάλεσε τη φωτιά στον Ασπρόπυργο στις 24 Αυγούστου.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί έξω από το στρατόπεδο Σέεμαν στον Ασπρόπυργο, με τον φερόμενο ως δράστη του εμπρησμού να εντοπίζεται από τις αρχές χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σακίδιο πλάτης, κινητό τηλέφωνο καθώς και δύο αναπτήρες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται πως «η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει συστηματικά και εντατικά, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, την επιτήρηση για αποφυγή πυρκαγιών και την εξιχνίαση εμπρησμών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM