Απίστευτο ξέσπασμα του Μάρκου Παγδατή στο Αυστραλιανό Open.

Απίστευτο ξέσπασμα του Μάρκου Παγδατή στο Αυστραλιανό Open. Facebook Twitter
0

Ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής προσέφερε έξτρα ψυχαγωγία (εκτός προγράμματος) στους θεατές του Αυστραλιανού Open, όταν σε μια στιγμή παροξυσμού έσπασε τέσσερις ρακέτες του τένις, τη μία μετά την άλλη.

Όλα αυτά έγιναν μετά από ένα λάθος σερβίς του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Stanislas Wawrinka (νο.21 στην παγκόσμια κατάταξη) και αφού έχανε ήδη με 2-0 σετ. Το καταπληκτικό είναι ότι μετά από αυτό το ξέσπασμα κατάφερε να πάρει το σετ μειώνοντας σε 2-1, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα (7-6, 6-4, 5-7, 6-1).


Δείτε την έκρηξη του Κύπριου τενίστα:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM