«Τρόμαξα»: Η εξομολόγηση του Τομ Χόλαντ για τον εθισμό στο αλκοόλ

«Τρόμαξα»: Η εξομολόγηση του Τομ Χόλαντ για τον εθισμό στο αλκοόλ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τομ Χόλαντ εξομολογήθηκε πως τρόμαξε όταν συνειδητοποίησε πόσο εξαρτημένος ήταν από το αλκοόλ και για αυτό αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. 

«Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε ο Τομ Χόλαντ, αναφερόμενος στην απόφασή του να κόψει το αλκοόλ και μιλώντας σε podcast περιέγραψε πόσο δύσκολο του ήταν να σταματήσει να πίνει. 

Έπειτα από τα περασμένα Χριστούγεννα- όταν κατανάλωσε άφθονο αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γιορτών- αποφάσισε να μην πιει καθόλου τον Ιανουάριο. «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να πιω. Αυτό με τρόμαξε πραγματικά. Σκέφτηκα ότι ίσως έχω κάποιο πρόβλημα», είπε μιλώντας σε podcast. 

Έτσι, αποφάσισε να παρατείνει αυτή την περίοδο νηφαλιότητας. Κάτι που όμως, δήλωσε ο Τομ Χόλαντ, διαπίστωσε ότι ήταν δύσκολο να πράξει στην πατρίδα του, τη Βρετανία, καθώς συνειδητοποίησε ότι οι κοινωνικές συναναστροφές είναι συνυφασμένες με το αλκοόλ. 

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να είμαι κοινωνικός. Ότι δεν θα μπορούσα να πάω σε μια παμπ και να πιω μια σόδα. Ότι δεν θα μπορούσα να βγω για δείπνο. Δυσκολευόμουν πραγματικά», παραδέχθηκε. Επίσης, διαπίστωσε ότι έπρεπε να πάρει αποστάσεις από τους φίλους του από την κοινότητα του ράγκμπι, επειδή «σε μεγάλο βαθμό αυτό σχετίζεται με το πόσο μπορείς να πιεις». 

Τομ Χόλαντ: Είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

«Είπα στον εαυτό μου “γιατί είμαι υποδουλωμένος στο ποτό; Γιατί έχω τέτοια εμμονή με την ιδέα να πιω αυτό το ποτό;”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τομ Χόλαντ, περιγράφοντας τις σκέψεις του. Την 1η Ιουνίου, μαζί με τα 27α γενέθλιά του γιόρτασε και έξι μήνες χωρίς αλκοόλ. 

Ο ηθοποιός δηλώνει «πιο ευτυχισμένος από ποτέ» και σημείωσε πως από τις αλλαγές που διαπίστωσε ήταν ότι κοιμάται καλύτερα και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας. «Είχα καλύτερη πνευματική διαύγεια, ένιωθα πιο υγιής, σε καλύτερη φόρμα», συμπλήρωσε. 

«Ήμουν σίγουρα εθισμένος στο αλκοόλ», παραδέχθηκε. «Δεν μπορώ να πιστέψω τη διαφορά που νιώθω επειδή δεν πίνω. Ναι, νιώθω απίστευτα», κατέληξε ο Τομ Χόλαντ. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ