Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Βέλγος πρωθυπουργός- Κατέληξε στο νοσοκομείο

Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Βέλγος πρωθυπουργός- Κατέληξε στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρο, έπειτα από ατύχημα που είχε ενώ έκανε ποδήλατο

Ο Βέλγος πρωθυπουργός έκανε ποδήλατο με τον γιο του, κοντά στο σπίτι του στη Φλάνδρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έπεσε και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο, σύμφωνα με τη Le Soir. 

Κατά την πτώση ο Αλεξάντερ ντε Κρο χτύπησε το κεφάλι του. Για αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γάνδης προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Το ατύχημα δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα του Βέλγου πρωθυπουργού για την επόμενη εβδομάδα, ανέφεραν από το γραφείο του, ενώ σήμερα, Κυριακή, θα ξεκουραστεί. 

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστό το ατύχημα, ο Αλεξάντερ ντε Κρο ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με τον γιο του, πάνω στα ποδήλατά τους, φορώντας αμφότεροι κράνη. «Γεμίζουμε μπαταρίες», έγραψε στην ανάρτηση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM