Εκλογές στην Τουρκία: Δεν παραιτείται ο Κιλιτσντάρογλου- «Πρέπει να πολεμήσουμε»

Εκλογές Τουρκία: Δεν παραιτείται ο Κιλιτσντάρογλου- «Πρέπει να πολεμήσουμε» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

«Πρώτα απ' όλα εγώ σαν άνθρωπος που μεγάλωσα σ' αυτά τα ίδια χώματα με σας κατέβαλα κάθε προσπάθεια και αγωνίστηκα» είπε στο πρώτο του μήνυμα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην Τουρκία ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Αγωνίστηκα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε ενωμένοι την πορεία μας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να παλέψουμε για τη ζωή μας. Για τις μητέρες, τους πατέρες μας, τους αγρότες. Πρέπει να πολεμήσουμε και αυτό έκανα. Όλες οι δυνατότητες που είχε αυτό το κράτος παραδόθηκαν στα χέρια ενός ανθρώπου και οι παράνομες κινήσεις πίεσης, συγκεντρώθηκαν στα χέρια αυτού του ανθρώπου» είπε αναφερόμενος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα για τη δημοκρατία. Αυτός ο αγώνας είχε πολλούς ήρωες και αυτοί ήσασταν εσείς.

»Σε αυτές τις εκλογές φάνηκε η κίνηση του κόσμου να νικήσει αυτή την αυταρχική κυβέρνηση και θα συνεχίσει να δίνει αυτόν τον αγώνα.» κατέληξε στο μήνυμά του ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δηλώνοντας ότι δεν παραιτείται παρά την ήττα του στις εκλογές της Τουρκίας, από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM