Βασιλιάς Κάρολος και Ουίλιαμ βόλτα έξω από το Μπάκιγχαμ – Η ατάκα στους κατασκηνωτές

Βασιλιάς Κάρολος: Βόλτα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έξω από το Μπάκιγχαμ – Η αντίδραση του κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ
0

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, βγήκαν σήμερα στον δρόμο και χαιρέτισαν τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο κέντρο του Λονδίνου, εν αναμονή της αυριανής στέψης.

Ο Κάρολος βγήκε από τις πύλες του παλατιού με το βασιλικό αυτοκίνητό του όμως σταμάτησε στα μισά της μεγάλης λεωφόρου που οδηγεί στο Μπάκιγχαμ.

Στην περιοχή αυτή έχουν κατασκηνώσει εδώ και μέρες πολλοί Βρετανοί, ενόψει της τελετής. Αντάλλαξε χειραψία και χαμόγελα με πολλούς από αυτούς ενώ άλλοι τον επευφημούσαν με ζητωκραυγές και φωνάζοντας «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά».

«Δεν κοιμάστε και πολύ εδώ πέρα, όπως μαθαίνω», είπε ο Ουίλιαμ σε μια γυναίκα, αναφερόμενος στον κόσμο που ζει σε σκηνές και έχει ήδη δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση. «Ελπίζω να μην βρέχεστε», πρόσθεσε.

Ο βασιλιάς και ο γιος του, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, συζήτησαν με πολλούς πολίτες και πόζαραν για σέλφι μαζί τους.

Βασιλιάς Κάρολος: Βόλτα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έξω από το Μπάκιγχαμ – Η αντίδραση του κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ
Βασιλιάς Κάρολος: Βόλτα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έξω από το Μπάκιγχαμ – Η αντίδραση του κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ

Την Πέμπτη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήγαν με το μετρό σε μια παραδοσιακή παμπ του Λονδίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με θαμώνες και ιδιοκτήτες, δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη στέψη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM