Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα- Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα- Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Τροχαίο ατύχημα σε σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αίγινα με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σχολικό λεωφορείο βρισκόταν έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, όταν συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, για άγνωστο λόγο λύθηκε το χειρόφρενο πούλμαν, που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από το μοναστήρι, μπροστά από ένα άλλο επίσης παρκαρισμένο λεωφορείο, με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δυο. 

Το σχολικό λεωφορείο μετέφερε μαθητές γυμνασίου από περιοχή της Αθήνας στην Αίγινα στο πλαίσιο σχολική εκδρομής.

Οι τρεις μαθήτριες σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, Η μία από τις μαθήτριες έχει ήδη πάρει εξιτήριο ενώ μία διακομίσθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία καθώς φέρεται να έχει τραυματιστεί στον θώρακα και να έχει συμπτώματα έντονης δύσπνοιας.

Ο οδηγός του λεωφορείου του οποίου λύθηκε το χειρόφρενο συνελήφθη σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM