Στέψη του Κάρολου: Ξενοδοχείο στο Λονδίνο προχώρησε σε «στολισμό» - φόρο τιμής στην Ελισάβετ

Στέψη του Κάρολου: Ξενοδοχείο στο Λονδίνο έκανε τον στολισμό της Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πλησιάζει η ημερομηνία για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου και στο Λονδίνο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η πρωτεύουσα είναι σημαιοστολισμένη ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς πρόβες.

Το Dorchester Hotel, το οποίο εδώ και δεκαετίες αποτελεί σταθερή επιλογή για πλήθος γαλαζοαίματων και διασημοτήτων ανά τον κόσμο, αποφάσισε να τιμήσει το γεγονός της στέψης του βασιλιά Κάρολου με διακόσμηση, που αποτελεί ταυτόχρονα και φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Για την ακρίβεια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «στόλισαν» την πρόσοψη αναπαριστώντας τη διακόσμηση που είχε χρησιμοποιηθεί για τη στέψη της Ελισάβετ το 1953.

Στο εσωτερικό, το ξενοδοχείο έχει στολιστεί με τα λουλούδια που είχαν επιλέξει το 1953 ενώ υπάρχει και μία τούρτα – αντίγραφο της τούρτας της στέψης της Ελισάβετ.

Με πληροφορίες από Tatler.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM