Δυστύχημα στα Τέμπη: «Αρχικά σκέφτηκα πως ήταν ένα κακό όνειρο», λέει η 36χρονη Δάφνη που πήρε εξιτήριο

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Αρχικά σκέφτηκα πως ήταν ένα κακό όνειρο», λέει η 36χρονη Δάφνη που πήρε εξιτήριο Facebook Twitter
0

Για τις πρώτες στιγμές μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε η 36χρονη Δάφνη που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο και πήρε εξιτήριο χθες, Μεγάλη Πέμπτη μετά από βδομάδες νοσηλείας.

Η κοπέλα, που νοσηλεύτηκε για περίπου 44 ημέρες, επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του τρένου μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη μετωπική σύγκρουση. 

«Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2 πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η ίδια, στη συνέχεια, θέλησε να απευθύνει ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που την έσωσαν, οι οποίοι, σύμφωνα με την ίδια, ήταν δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού.

«Με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν. Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 μέρες νοσηλείας, βρίσκομαι πλέον εκτός νοσοκομείου».

«Ξεκίνησαν από το 7ο βαγόνι, βοήθησαν 6ο, 5ο υπήρχαν πολλά βαγόνια και εκεί μπροστά στις φλόγες δεν τόλμησε να προσεγγίσει κανένας παρά μόνο αυτά τα δύο παιδιά» λέει από την πλευρά του ο αδελφός της Δάφνης αναφερόμενος στους δύο αξιωματικούς. 

Για την κατάσταση της αδελφής του δήλωσε πως «ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα όσον αφορά τα παθολογικά τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Ελλάδα / Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Η «Καλλιστώ» καλεί την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να στηρίξει ουσιαστικά την αναγέννηση της υπαίθρου, με πολιτικές που θα ενισχύουν τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM