ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Είναι 1.90, διάσημη στο TikTok αλλά δεν βρίσκει να βγει ραντεβού: «Βαρέθηκα να με λένε άντρα»

Είναι 1.90, διάσημη στο TikTok αλλά δεν βρίσκει να βγει ραντεβού: «Βαρέθηκα να με λένε άντρα» Facebook Twitter
0

Η Marie Temara γίνεται συχνά viral στο TikTok, καταγράφοντας τη ζωή της ως ψηλή γυναίκα, αλλά ενώ έχει χιλιάδες φανς στα social media, δυσκολεύεται πολύ να βγει ραντεβού.

«Παραδέχομαι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω άντρα ψηλότερο από μένα», λέει η 28χρονη από το Palm Beach, στο NeedToKnow. «Τα ραντεβού όταν έχεις το ύψος μου είναι σχεδόν αδύνατα, επειδή είναι τόσο περιορισμένα».

Μόνο περίπου το 2% του πληθυσμού στην πολιτεία της, τη Φλόριντα, είναι ψηλότεροι από 1,80 μ., σύμφωνα με το NeedToKnow.

«Μου έχουν πει ότι "σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψηλά κορίτσια", ότι μοιάζω με "άντρα με τακούνια" και ότι είμαι "πολύ βαριά για να είμαι κορίτσι"», προσθέτει.

Δυστυχώς, το bullying είναι κάτι που η Temara έχει συνηθίσει από μικρή ηλικία.

«Το να είμαι η ψηλότερη στο σχολείο ήταν δύσκολο για μένα. Μου έκαναν συχνά bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλότερη και διαφορετική από όλους τους άλλους», εξηγεί.

«Τα παιδιά με πείραζαν και με αποκαλούσαν άντρα ή σπίτι επειδή ήμουν ψηλότερη και βαρύτερη από τους περισσότερους άντρες δασκάλους».

Η Temara παραδέχεται επίσης ότι τα υπόλοιπα παιδιά υπήρξαν τόσο «σκληρά» μαζί της που έτρωγε το μεσημεριανό της μόνη της σε μια τουαλέτα, επειδή δεν είχε φίλους.

Ωστόσο τα αγενή σχόλια και η απόρριψη βοήθησαν την Temara να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα.

«Πλέον, αποδέχομαι τις καμπύλες μου ως plus-size μοντέλο, νιώθω περήφανη που είμαι ψηλή και προσπαθώ να εμπνεύσω άλλους ότι το να είσαι ψηλή και διαφορετική είναι όμορφο», λέει.

«Είμαι σούπερ θηλυκή, επειδή δεν θέλω ποτέ ξανά να με αποκαλέσουν άντρα και προσπαθώ να αλλάξω το στίγμα ότι το να είσαι ψηλή είναι ανδρικό χαρακτηριστικό», προσθέτει.

Θέλει επίσης να αλλάξει την αντίληψη ότι οι κοντοί άνδρες και οι ψηλές γυναίκες δεν ταιριάζουν, φέρνοντας ως απόδειξη τον γάμο των γονιών της και θεωρεί πως η διαφορά ύψους μπορεί να λειτουργήσει σε μια σχέση.

Η μητέρα της, Christine, έχει ύψος 1.95, ενώ ο μπαμπάς της, Mike, είναι μερικά εκατοστά πιο κοντός, με ύψος 1.87. Τα αδέλφια της, Shane, 26 ετών, και Troy, 24 ετών, έχουν ύψος 2 μέτρα και 2.10 αντίστοιχα.

Είναι 1.90, διάσημη στο TikTok αλλά δεν βρίσκει να βγει ραντεβού: «Βαρέθηκα να με λένε άντρα» Facebook Twitter
Συχνά δημοσιεύει βίντεο με ολόκληρη την οικογένειά της - η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «η ψηλότερη οικογένεια στο TikTok». Φωτ.: Instagram

Αφού έπεισε την οικογένειά της - που πιστεύει ότι είναι μία από τις «ψηλότερες» οικογένειες στο ίντερνετ- να συμμετέχει στα βίντεό της στο TikTok, παρατήρησε ότι οι φανς άρχισαν να ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τη ζωή τους.

«Συνειδητοποίησα ότι η κανονική καθημερινή οικογενειακή μας ζωή είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για τους περισσότερους, οπότε αρχίσαμε να φτιάχνουμε περισσότερα οικογενειακά TikToks και όλα άρχισαν να γίνονται viral», λέει η Temara.

Πλέον μετρά 1,3 εκατομμύρια followers στην εφαρμογή, αλλά έχει στραφεί και στο OnlyFans. Εκεί μοιράζεται βίντεο όπου επιδεικνύει το ύψος της, με το να στέκεται κοντά ή πάνω από καθημερινά αντικείμενα.

Από τότε που μπήκε στο OnlyFans, η Temara βγάζει μέχρι και 295.000 δολάρια το μήνα.

«Ελπίζω απλώς να λειτουργήσω ως έμπνευση για άλλους και να τους δείξω ότι το να είσαι ψηλή, plus-size και διαφορετική είναι όμορφο και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι», καταλήγει.

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM