Ο Τζέιμι Όλιβερ και η σύζυγός του ανανέωσαν τους όρκους τους στις Μαλδίβες- «Παντρευτήκαμε ξανά»

rzeimi oliver Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Τζέιμι Όλιβερ και η σύζυγός του, Τζουλς, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους σε τελετή στις Μαλδίβες, μαζί με τα παιδιά τους. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2000 στο Έσεξ. Ο Τζέιμι Όλιβερ και το πρώην μοντέλο έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά μαζί, που σήμερα είναι από 3 έως 17 ετών. 

Σε ανάρτηση στο Instagram, ο σεφ ανάρτησε φωτογραφίες από την τελετή ανανέωσης των γαμήλιων όρκων, την οποία περιέγραψε ως «ιδιαίτερη, αστεία και ρομαντική». 

rzeimi oliver Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
rzeimi oliver Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

«Καλημέρα σε όλους, με την Τζουλς παντρευτήκαμε ξανά!», έγραψε ο Τζέιμι Όλιβερ. «Ναι, έπειτα από 23 χρόνια μαζί, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή να γιορτάσουμε την ανανέωση των γαμήλιων όρκων μας, προτού αρχίσουν τα παιδιά να φεύγουν από τη “φωλιά”», συμπλήρωσε. 

Στις φωτογραφίες, ο σεφ φορά γαλάζιο κοστούμι και η σύζυγός του νυφικό και είναι ξυπόλυτη στην άμμο, δίπλα στα καταγάλανα νερά. Σε μία από αυτές το ζευγάρι φιλιέται παθιασμένα, ενώ γύρω τους τα παιδιά τους πανηγυρίζουν. 

rzeimi oliver Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
rzeimi oliver Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

«Πάντα ονειρευόμασταν να πάμε στις Μαλδίβες και ήταν ακριβώς όπως θα ονειρευόσασταν, απλά απίστευτα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο σεφ. Ο Τζέιμι και η Τζουλς Όλιβερ γνωρίστηκαν όταν ήταν 17 και 18 χρονών αντίστοιχα και παντρεύτηκαν έπειτα από περίπου μία δεκαετία. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM