Η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι απέβαλε επί σκηνής- «Ήξερα ότι συνέβαινε»

Λόρα Μπενάντι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι αποκάλυψε ότι απέβαλε την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής, αυτή την εβδομάδα. 

«Ήξερα ότι συνέβαινε. Ξεκίνησε σιγά- σιγά την προηγούμενη νύχτα», έγραψε η βραβευμένη με Tony ηθοποιός, σε ανάρτηση στο Instagram. Η Λόρα Μπενάντι απέβαλε ενώ έπαιζε σε παράσταση, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας. 

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής ενώπιον 2.000 ανθρώπων, ενώ εκείνη την ώρα απέβαλα», έγραψε η 43χρονη ηθοποιός στην ανάρτησή στο Instagram. «Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής», συμπλήρωσε. 

«Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», συνέχισε η Λόρα Μπενάντι. 

Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός ευχαρίστησε το κοινό της παράστασης, όπως και τους φίλους και συναδέλφους της «που συσπειρώθηκαν και τόσο ευγενικά ικανοποίησαν τις ανάγκες μου που άλλαζαν». 

Λόρα Μπενάντι: «Δεν είστε μόνοι σας»

Η Λόρα Μπενάντι και ο σύζυγός της, Πάτρικ, έχουν δύο παιδιά. Το μικρότερο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης. «Ο Πάτρικ κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και το θαύμα των δύο κοριτσιών μας. Το ένα το κυοφόρησα εγώ και το άλλο ένας άγγελος επί Γης», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι», σημείωσε αναφερόμενη στην αποβολή η ηθοποιός που έχει αποσπάσει πέντε υποψηφιότητες για Tony και της έχει απονεμηθεί μία φορά το βραβείο. 

«Δεν το μοιράζομαι αυτό για να κερδίσω συμπόνοια ή προσοχή», ξεκαθάρισε, αλλά «για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει πως δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι σας. Και για να το θυμίσω και στον εαυτό μου», κατέληξε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Διεθνή / Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Ο Οβίδιο Γκουσμάν θεωρείτο ένας από τους τέσσερις γιους του του φυλακισμένου διαβόητου Mεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών που ανέλαβαν να διοικήσουν φράξια του καρτέλ Σιναλόα
LIFO NEWSROOM
Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Διεθνή / Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Μετά από δεκαετίες υπηρεσίας, χιλιάδες τρανς άνθρωποι στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωποι με αποπομπή, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ επιβάλλει ξανά την απαγόρευση συμμετοχής τους. Το BBC κατέγραψε τις μαρτυρίες τους
LIFO NEWSROOM
Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Διεθνή / Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διευκρινίζει ότι η μοναξιά δεν είναι το ίδιο με την απομόνωση - Η μοναξιά είναι το «επώδυνο συναίσθημα» που νιώθουν όσοι δεν έχουν τις σχέσεις που επιθυμούν
LIFO NEWSROOM
«Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / «Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η υπουργός Δικαιοσύνης στη Βρετανία ζήτησε «βαθιά συνεργασία» με τον τεχνολογικό τομέα για την επίλυση της κρίσης στο σωφρονιστικό σύστημα και έλαβε διάφορες προτάσεις
LIFO NEWSROOM