Η Μαρία Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα για τους νεκρούς στα Τέμπη

Η Μαρία Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα για τους νεκρούς στα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα στην Βουλή η εμφάνιση που έκανε η βουλευτής του ΜεΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καθώς φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές», αναφερόμενη στους νεκρούς από το δυστύχημα των Τεμπών και τους  βουλευτές της πλειοψηφίας. 

Όταν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που αφορά στο νερό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης που εκείνη την στιγμή ήταν προέδρευε, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την αμφίεσή της.

Μαρία Απατζίδη Facebook Twitter
Φωτ: Instagram

«Δεν θα απαντήσω επί της ουσίας αλλά σε πρώτη ευκαιρία δημοσίως θα πάρει πολύ σκληρή απάντηση», σημείωσε χαρακτηριστικά χωρίς να συνεχίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήρη κάλυψη στην συνάδελφό του παρείχε ο Κλέων Γρηγοριάδης, καθώς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε πως ήταν ευπρεπώς ντυμένη.

«Όπως είδατε είναι ευπρεπώς ντυμένη. Έκανε λάθος ο Νικήτας Κακλαμάνης που το σχολίασε. Δεν είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Είναι αιρετή και είναι και ευπρεπώς ντυμένη. Ποιος θα το κρίνει;», διερωτήθηκε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM