Ναόμι Κάμπελ: Το αποτυχημένο photoshop από το πάρτι του Vanity Fair δεν πέρασε απαρατήρητο

Ναόμι Κ;aμπελ: Το αποτυχημένο photoshop από το πάρτι του Vanity Fair δεν πέρασε απαρατήρητο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ αλλά υπερέβαλε αρκετά στο photoshop.

Φυσικά οι χρήστες των social media δεν το άφησαν ασχολίαστο και έκαναν λόγο για αποτυχημένο photoshop.

«Σε παρακαλώ διέγραψε την πρώτη φωτογραφία, φαινόσουν καταπληκτική χωρίς photoshop!!! Δεν χρειάζεται να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου» της έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλοι ήταν πιο σκληροί.

«Η πρώτη φωτογραφία είναι η χειρότερη φωτογραφία με photoshop που έχω δει ποτέ» σχολίασε κάποιος στον λογαριασμό της ενώ ένας τρίτος της είπε πως «Μωρό μου, δεν χρησιμοποιείς έτσι το photoshop».

Στην ανάρτηση στο Instagram, το πρόσωπο της Ναόμι Κάμπελ φαίνεται μακρόστενο και απόλυτα λείο ενώ το κεφάλι της είναι δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα και το δέρμα της φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμο.

Η Κάμπελ φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Schiaparelli στο πάρτι του Vanity Fair μετά το πάρτι των Όσκαρ και παρά την προφανή αποτυχία του photoshop, η εμφάνισή της ήταν μία ακόμα φορά εκθαμβωτική.

Ναόμι Κ;aμπελ: Το αποτυχημένο photoshop από το πάρτι του Vanity Fair δεν πέρασε απαρατήρητο Facebook Twitter

Με πληροφορίες του FoxNews 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM