ΣΥΡΙΖΑ για την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα Καραμανλή: «Η "αντικειμενική ευθύνη" έχει ημερομηνία λήξης»

ΣΥΡΙΖΑ για την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα Καραμανλή: «Η "αντικειμενική ευθύνη" έχει ημερομηνία λήξης» Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/EUROKINISSI
0

Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα όσα είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στις επερχόμενες εκλογές, μετά και το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτώμενος εάν ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος και εάν ο πρωθυπουργός θα δεχτεί να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Από την πλευρά της ΝΔ και του Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές».

«Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, η ανάληψη της αντικειμενικής, πολιτικής ευθύνης – παρά το γεγονός ότι υπάρχει μία αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών -  είναι μια πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή, στο επίπεδο αυτό» συμπλήρωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζει: «Ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η "αντικειμενική ευθύνη" Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές».

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM