Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που βγάζουν σκύλο από τα ερείπια, έπειτα από 61 ώρες

Σκύλος διασώθηκε από ερείπια στο τουρκικό Iskenderun Facebook Twitter
0

Μια ακόμη διάσωση συγκίνησε στην σεισμόπληκτη Τουρκία, αυτήν την φορά ενός μικρού σκύλου στην τουρκική περιοχή του Ισκεντερούν. 

Το σκυλί βρισκόταν κάτω από τα χαλάσματα για 61 ώρες. Μόλις τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το τετράποδο και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν αρκετοί ήταν ήδη εκείνοι που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να το παραλάβουν για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σεισμός στην Τουρκία: Βοήθεια και μέσω ΝΑΤΟ

Οι σύμμαχοι και οι εταίροι παρέχουν βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων ομάδων έρευνας και διάσωσης με σκύλους, προσωπικό έκτακτης ανάγκης και προμήθειες.

Στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη της Συμμαχίας διευκολύνουν την ταχεία μετακίνηση βασικής υποστήριξης στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπαράθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις θαλάσσιες ζώνες μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης

Διεθνή / Αντιπαράθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις θαλάσσιες ζώνες μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση της Διεθνούς Επιτροπής Παρακολούθησης της «Διαδικασίας του Βερολίνου», τονίζοντας τη σημασία ευρείας συμμετοχής των γειτονικών κρατών για την ενίσχυση των διεθνών προσπαθειών στη Λιβύη
LIFO NEWSROOM