Ρωσία: Kαταγγέλλει την αμερικανική πρεσβεία για fake news για τον πόλεμο και απειλεί με απελάσεις διπλωματών

Ρωσία: Kαταγγέλλει την αμερικανική πρεσβεία για fake news και απειλεί με απελάσεις διπλωματών	Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/STRINGER
0

Για διάδοση ψευδών ειδήσεων καταγγέλλει η Ρωσία την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα, όσον αφορά τις αναφορές περί της «στρατιωτικής επιχείρησης» - όπως επιμένει να αποκαλεί τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Ρωσία ζήτησε να σταματήσει τη διάδοση των fake news και απείλησε να απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Επικαλούμενο μια ανώτερη πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, το TASS ανέφερε ότι μια επίσημη διπλωματική νότα επιδόθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, στην οποία διατυπώνεται η προειδοποίηση ότι Αμερικανοί διπλωμάτες που συμμετέχουν σε αυτό που αποκάλεσε «ανατρεπτικές δραστηριότητες» θα απελαθούν.

Η Λιν Τρέισι, η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Μόσχα, έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα.

Παρότι σε λίγο διάστημα θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εισβολή, το Κρεμλίνο δεν έχει παραδεχθεί επισήμως πως έχει εξαπολύσει πόλεμο στη γείτονά της χώρα. Πλην των ξένων, δεν λείπουν και οι Ρώσοι πολίτες που διώκονται όσον αφορά σε δηλώσεις κατά της «επιχείρησης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM