Η περιουσία της Ρις Γουίδερσπουν ξεπερνά τα $400 εκατ. - Ενδιαφέρεται να επενδύσει την Άρσεναλ

Η περιουσία της Ρις Γουίδερσπουν ξεπερνά τα $400 εκατ. - Ενδιαφέρεται να επενδύσει την Άρσεναλ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/CAROLINE BREHMAN
0

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν διαθέτει περιουσία που ξεπερνά τα 400.000 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes, και προσφάτως αποκάλυψε πως ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ.

Η Γουίδερσπουν, που είχε τον τίτλο της πλουσιότερης ηθοποιού στον κόσμο το 2021, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της να γίνει μέτοχος των «Κανονιέριδων». 

Σε συνέντευξή της στο BBC και ερωτώμενη εάν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα βήματα του συναδέλφου της, Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος έχει επενδύσει σε ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου, είπε: 

«Εάν υπάρχει χώρος στην Arsenal, οι γιοι μου και όλοι θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας». 

Η περιουσία της είναι προϊόν της μακράς καριέρα της, που έχει ξεπεράσει τις τρεις δεκαετίες, αλλά και των επιχειρηματικών της βημάτων πίσω από την κάμερα. 

Το 2016, ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone έναντι 900 εκατ. δολαρίων. Διατηρεί, ακόμα, 18% της εταιρείας και φαίνεται ότι έλαβε 120 εκατομμύρια από την αγοροπωλησία. 

Επέκτεινε την «αυτοκρατορία» της με την ίδρυση του Reese's Book Club, ενώ υπογράφει και τη σειρά ρούχων Draper James. Έχει, επίσης, κερδίσει εκατομμύρια από την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα και κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνει μισθό 1,2 εκατ. ανά επεισόδιο στη σειρά The Morning Show του AppleTV+, ενώ πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde Red, White & Blonde.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ και Κούρδοι τα βρήκαν: Ρέει ξανά το πετρέλαιο μέσω Τουρκίας έπειτα από 2,5 χρόνια

Διεθνή / Ιράκ και Κούρδοι τα βρήκαν: Ρέει ξανά το πετρέλαιο μέσω Τουρκίας έπειτα από 2,5 χρόνια

Το αργό πετρέλαιο από το πετρελαϊκό κοίτασμα Peshkhabour της Περιφέρειας του Κουρδιστάν άρχισε να ρέει και πάλι προς το λιμάνι του Τζεϊχάν, στην κοιλάδα των Αδάνων της Τουρκίας
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ ανακαλούν τη βίζα του προέδρου της Κολομβίας μετά από δηλώσεις σε φιλοπαλαιστινιακή συγκέντρωση

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ανακαλούν τη βίζα του προέδρου της Κολομβίας μετά από δηλώσεις σε φιλοπαλαιστινιακή συγκέντρωση

Μιλώντας έξω από την έδρα του ΟΗΕ στο Μανχάταν, ο Πέτρο κάλεσε για τη συγκρότηση μιας παγκόσμιας ένοπλης δύναμης με αποστολή την «απελευθέρωση των Παλαιστινίων»
LIFO NEWSROOM
Μυστήριο 100 του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ετών λύθηκε: Γράμματα και κουμπιά αποκάλυψαν την ταυτότητα στρατιωτών

Διεθνή / Γράμματα και κουμπιά αποκάλυψαν την ταυτότητα στρατιωτών Α' Παγκοσμίου Πολέμου λύνοντας μυστήριο 100 ετών

Τέτοιες ανακαλύψεις δεν είναι ασυνήθιστες σε αυτή την περιοχή της Γαλλίας, αλλά η ταχύτητα και η ακρίβεια με την οποία κινητοποιήθηκαν οι ειδικοί ήταν εκπληκτική
LIFO NEWSROOM