Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν έκανε coming out ως queer - Αλλά δέχτηκε μηνύματα μίσους

Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν έκανε coming out ως queer - Αλλά δέχτηκε μηνύματα μίσους Facebook Twitter
Instagram
0

Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα Φίλιπ, δέχτηκε «μηνύματα μίσους» από τη στιγμή που έκανε coming out ως queer στο Instagram.

Η 22χρονη κόρη των ηθοποιών Ρις Γουίδερσπουν και Ράιαν Φίλιπ, έκανε την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα σε ανάρτησή της στο Instagram και έκτοτε έχει δεχτεί κακεντρεχή σχόλια.

Η ίδια προειδοποίησε τους followers της για «μηνύματα μίσους» που δέχτηκε στις αναρτήσεις της.

Αν και δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σχόλια, έγραψε σε Instastory «ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Μπορώ και θα αποκλείσω προφίλ που σχολιάζουν με φανατισμό και γράφουν μηνύματα μίσους κάτω από τις αναρτήσεις μου.

»Το προφίλ μου στο Instagram δεν είναι μέρος για σκληρότητα/ ρητορική μίσους και σκοπεύω να κάνω ό,τι μπορώ για να το διατηρήσω έτσι. Ειρήνη και αγάπη».

Η 22χρονη έχει πει στο παρελθόν ότι κοπιάζει για να είναι απολύτως σίγουρη ότι όλα όσα δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χρήσιμα και λέγονται με ευγενικό τρόπο.

Μιλώντας στο Daily Pop του E! είχε πει ότι πριν δημοσιεύσει σκέφτεται: «Τι θα σημαίνει αυτό για κάποιον άλλο; Τι σημαίνει για μένα; Είναι αυτό χρήσιμο; Είναι σημαντικό; Έχει φιλανθρωπική διάσταση; Είναι κάτι που θέλω να δει ο κόσμος από εμένα;»

«Σίγουρα έχω μία πλατφόρμα και θέλω να έχω επίγνωση αυτού που δημοσιεύω», συνέχισε.

«Μπορεί να μην τα καταφέρνω πάντα σωστά, αλλά πάντα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Το μοντέλο, influencer και φοιτήτρια μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά της νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των followers στο Instagram.

Όταν ένας χρήστης τη ρώτησε αν της αρέσουν τα «αγόρια ή κορίτσια», εκείνη απάντησε: «Με ελκύουν οι άνθρωποι! Το φύλο δεν με ενδιαφέρει».

Παράλληλα, είπε στους followers της ότι η ζωή της θα ήταν «πολύ» διαφορετική αν οι γονείς της δεν ήταν διάσημοι.

«Πέρα από αυτό, ωστόσο, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε.

«Το καλό και το όχι τόσο καλό είναι ότι με έκαναν αυτό που είμαι και μου έδωσαν τόσες πολλές εκπληκτικές ευκαιρίες. Οι γονείς μου κάνουν αυτό που αγαπούν, και αυτό είναι πολύ ωραίο» είχε πει.

Με πληροφορίες του PInkNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM