Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Και ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην κηδεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος στη Βουλή Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Αυτό έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, στην οποία προστίθεται ότι το παρών θα δώσει και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, όπως ήταν ήδη γνωστό.

Η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος θα ταφεί ως ιδιώτης, θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Τατοϊου, τη Δευτέρα. 

Στην κηδεία αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους, ο  βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος με τη σύζυγό του Λετίθια, αλλά και η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε και ο διάδοχος, πρίγκιπας Φρέντερικ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM