Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας- Πού είναι δεμένα τα πλοία

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας- Πού είναι δεμένα τα πλοία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η αλλαγή του καιρού έχει φέρει προβλήματα σε αρκετά δρομολόγια ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές παραμένουν επίσης η πορθμειακές γραμμές Πάχη Μεγάρων - Φανερωμένη Σαλαμίνας και Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM