ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας»: Η Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τέιτ μετά τη σύλληψη

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας»: Η Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τέιτ μετά τη σύλληψη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/CLEMENS BILAN
0

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον Άντριου Τέιτ, μετά και τη γνωστοποίηση της σύλληψής του στη Ρουμανία για εμπόριο ανθρώπων και βιασμό.

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας» έγραψε η Τούνμπεργκ στο Twitter, αναφερόμενη στο ότι οι αστυνομικοί κατάφερναν να τον εντοπίσουν από βίντεο στο οποίο φαίνονται συσκευασίες φαγητών που είχε παραγγείλει. 

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας»: Η Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τέιτ μετά τη σύλληψη Facebook Twitter

Προ ημερών, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών, όταν η 19χρονη ακτιβίστρια έκανε δυσμενή σχόλια για φωτογραφία του Τέιτ δίπλα σε μία Bugatti, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως έχει συνολικά 33 αυτοκίνητα. 

«Σε παρακαλώ, στείλε μου το email σου για να σου στείλω την πλήρη λίστα των αυτοκινήτων της συλλογής μου και τις πελώριες εκπομπές ρύπων τους» έγραψε ο διαβόητος influencer, απευθυνόμενος στην 19χρονη.

«Ναι, σε παρακαλώ, να με διαφωτίσεις. Το email μου είναι [email protected] (σε ελεύθερη μετάφραση "εκπέμπεις ενέργεια ατόμου με μικρό πέος, βρες κάτι να ασχοληθείς")».

Μαζί με τον Τέιτ συνελήφθη και ο αδελφός του, Τρίσταν, και άλλοι δύο ύποπτοι. 

«Οι τέσσερις ύποπτοι (...) φαίνεται ότι έστησαν και οργάνωσαν μία εγκληματική ομάδα με στόχο τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών εξαναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που προοριζόταν για προβολή σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι αμοιβής» σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία. 

Φαίνεται πως γινόταν έρευνα σε βάρους τους από τον περασμένο Απρίλιο. 

Εκπρόσωπος των αδελφών Τέιτ, σημείωσε πως έχουν απόλυτο σεβασμό στις ρουμανικές Αρχές και θα βοηθήσουν την έρευνα με όποιον τρόπο μπορούν. 

Από την περίοδο που ο Άντριου Τέιτ, αποσύρθηκε από τα πολεμικά αθλήματα, έχει τραβήξει την προσοχή για τα μισογυνίστικα σχόλιά του. Αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρουν οι λογαριασμοί του από σχεδόν όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ