Ισπανία: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι

Ισπανία: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι Facebook Twitter
Φωτ.: Civil Guard Spain
0

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και η τύχη άλλων τριών αγνοείται μετά την πτώση λεωφορείου χθες Σάββατο σε ποτάμι στην Ποντεβέδρα της Γαλικίας, στη βορειοδυτική Ισπανία, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει με επτά επιβαίνοντες από την πόλη Λούγο στις 19:45 (τοπική ώρα) με προορισμό το λιμάνι του Βίγο.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το λεωφορείο κατέληξε στα νερά του ποταμού.

Ισπανία: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι Facebook Twitter

Λίγο πριν από τις 02:00 (τοπική ώρα), οι διασώστες είχαν εντοπίσει δύο νεκρούς, ενώ είχαν καταφέρει να ανασύρουν τραυματισμένους τον οδηγό και έναν επιβάτη.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό τριών επιβατών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM