Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Η 3χρονη που επέζησε- Την βρήκαν δίπλα στα νεκρά παιδιά, νόμιζε ότι κοιμούνταν

Έμι, η μοναδική επιζώσα: 3χρονη γλίτωσε από το μακελειό στην Ταϊλάνδη επειδή κοιμόταν Facebook Twitter
0

Την περασμένη Πέμπτη ο πρώην αστυνομικός Πάνια Καμράμπ εισέβαλε σε έναν παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης, σκορπώντας τον θάνατο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένοπλος, αφού πυροβόλησε πρώτα το προσωπικό –ανάμεσά τους και μια δασκάλα οκτώ μηνών έγκυο, μπούκαρε σε μία από τις τρεις αίθουσες του νηπιαγωγείου σκοτώνοντας μικρά παιδιά. 

Εκείνη την ώρα, η τρίχρονη Έμι κοιμόταν δίπλα στην καλύτερη της φίλη. Ήταν το μοναδικό παιδί που γλίτωσε από την τάξη της.

«Δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε, όταν ξύπνησε», λέει ο 59χρονος παππούς της Somsak Srithong. «Νόμιζε ότι οι φίλοι της κοιμόντουσαν ακόμα. Ένας αστυνομικός σκέπασε το πρόσωπό της με ένα πανί και τη μετέφερε μακριά από όλα τα αίματα», πρόσθεσε.

Διασώστες μετέφεραν την Έμι στον δεύτερο όροφο για να μην δει κατάματα την φρίκη. Στη συνέχεια, «χτένισαν» και τις άλλες δύο τάξεις, ελπίζοντας να εντοπίσουν και άλλους ζωντανούς. Μάταια.

Βίντεο: Η μικρή Έμι γλίτωσε από το μακελειό σε νηπιαγωγείο της Ταϊλάνδης

Η Έμι ήταν το μοναδικό παιδί που επέζησε της σφαγής.

Συνολικά, 37 άνθρωποι, ανάμεσά τους 24 παιδιά δολοφονήθηκαν από τον Καμράμπ.

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που επέζησε. Την κράτησα τόσο σφιχτά όταν την πρωτοείδα», είπε ο Somsak. Από την πλευρά της, η μητέρα της έπρεπε να την δει μέσω βιντεοκλήσης την Έμι για να συνειδητοποιήσει ότι είναι ζωντανή. 

«Η γιαγιά της τελικά της είπε ότι όλοι οι φίλοι της στο σχολείο έχουν πεθάνει, μαζί με τη δασκάλα της, και ο παιδικός σταθμός έχει κλείσει», λέει η μαμά της.

«Θέλει κάθε μέρα να πάει στο σχολείο. Πρέπει να της λέμε συνέχεια ότι το σχολείο έχει κλείσει. Είναι πολύ μικρή για να καταλάβει την έννοια του θανάτου», συμπλήρωσε.

Το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι ο Kamrab απολύθηκε από τη δουλειά του τον Ιούνιο για χρήση ναρκωτικών.

Με πληροφορίες BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
ΓΑΖΑ ΧΑΜΑΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ισραήλ «αψηφά τις διεθνείς εκκλήσεις»: Γιατί η αμερικανική πρόταση για τη Γάζα «δεν ικανοποιεί τη Χαμάς»

Παράλληλα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, το Ισραήλ έχει επιταχύνει την επέκταση των ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
LIFO NEWSROOM