Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: @gwynethpaltrow/ Instagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και φωτογραφήθηκε γυμνή με χρυσή, μεταλλική μπογιά για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. 

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα με βάψουν χρυσή και ότι πρέπει να είμαι γυμνή. Νιώθω τόσο καλά που κλείνω τα 50 και έχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω», δήλωσε στη διάρκεια της φωτογράφισης, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Goop.

«Έχει να κάνει περισσότερο με το γυναικείο βλέμμα και απλά με την αίσθηση διασκέδασης», πρόσθεσε.

Λίγο πριν κλείσει τα 50, η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε με τους φανς της μερικές «σκέψεις για ένα ορόσημο», ποζάροντας με μπικίνι και γράφοντας ότι αν και «παραδόξως δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε», το σώμα της «είναι λιγότερο διαχρονικό».

«Το σώμα μου είναι ένας χάρτης αποδείξεων όλων των ημερών... Μια συλλογή από σημάδια. Σημάδια από εγκαύματα στο φούρνο, ένα δάχτυλο που έσπασε σε ένα παράθυρο πριν πολύ καιρό, η γέννηση ενός παιδιού. Γκρίζα μαλλιά και λεπτές ρυτίδες. Ο ήλιος έχει αφήσει τα αποτυπώματά του παντού πάνω μου», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Αποδέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω πίσω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να φαίνομαι τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, να αψηφώ τη λογική, να αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι την ανθρώπινη φύση μου».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: Andrew Yee
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 και ποζάρει γυμνή (και βαμμένη χρυσή): «Νιώθω τόσο καλά» Facebook Twitter
Φωτ: Andrew Yee

Αν και συνεργάστηκε με το Xeomin το 2020 - και έχει πει ότι μια «μικροσκοπική σταγόνα» του αντιρυτιδικού ενέσιμου βοηθάει να «φαίνεται λιγότερο τσαντισμένη» - προτιμά τα «καθαρά, μη τοξικά προϊόντα» από την πλαστική χειρουργική και έχει μιλήσει πολύ για το ότι αποδέχεται τη διαδικασία της γήρανσης αντί να την καταπολεμά.

«Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου και αυτό που βλέπω», είχε πει στο Stylist το 2014. «Φυσικά μπορώ να γίνω επικριτική για το ένα ή το άλλο, αλλά πραγματικά προσπαθώ να μην το κάνω και να εκτιμώ την απίστευτη ζωή που έχω ζήσει και όλα όσα έχω μάθει. Μου αρέσει που όλα αυτά είναι γραμμένα στο πρόσωπό μου», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM