«Πλησιάζοντας τα 50»: Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοσοφεί με μπικίνι - «Αποδοχή, το μάντρα μου»

«Πλησιάζοντας τα 50»: Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοσοφεί με μπικίνι - «Αποδοχή, το μάντρα μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Goop
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κλείνει στις 27 Σεπτεμβρίου τα 50 της χρόνια και με αφορμή αυτόν τον μισό αιώνα ζωής, εμφανίζεται με μπικίνι και φιλοσοφική διάθεση. 

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στον κήπο με μπικίνι,  η σταρ του Iron Man γράφει στη λεζάντα «σκέψεις για ένα ορόσημο» και παραπέμπει τους follower της σε ένα κείμενό της στο προσωπικό της μπλογκ Goop όπου μοιράζεται τις σκέψεις της για τα γενέθλιά της. 

«Το σώμα μου, ένας χάρτης με τα στοιχεία όλων των ημερών, είναι λιγότερο αιώνιος» λέει η ίδια. Και συνεχίζει: «Μια συλλογή σημαδιών και παρατυπιών που τσακίζουν τα κεφάλαια. Σημαδεμένη από καψίματα φούρνου, ένα δάχτυλο τσακισμένο προ πολλού σε ένα παράθυρο, η γέννηση ενός παιδιού. Γκρίζα μαλλιά και ωραίες ρυτίδες». 

Η ίδια παραδέχεται πως κάνει «ό,τι μπορεί μοχθώντας για καλή υγεία και μακροζωΐα, αποτρέποντας τη μυική αποδυνάμωση και την οστική αραίωση». 

«Έχω ένα μάντρα που βάζω στις απερίσκεπτες αυτές σκέψεις που προσπαθούν να με εκτροχιάσουν: Την αποδοχή» προσθέτει. 

«Αποδέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και εγκαταλείπω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να δείχνω τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, να αψηφώ τη λογική και την ανθρωπιά» προσθέτει. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM