Στο επίκεντρο έρευνας ο CEO του WWE - Πλήρωσε για να εξαγοράσει τη σιωπή τεσσάρων γυναικών

Στο επίκεντρο έρευνας ο CEO του WWE - Πλήρωσε για να εξαγοράσει τη σιωπή τεσσάρων γυναικών Facebook Twitter
0

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του WWEVince McMahon, φέρεται να πλήρωσε 12 εκατομμύρια για να εξαγοράσει τη σιωπή τεσσάρων γυναικών αναφορικά με «καταγγελίες περί σεξουαλικών παραπτωμάτων και απιστίας».

Και οι τέσσερις αυτές γυναίκες φαίνεται ότι συμμετείχαν - κατά κάποιο τρόπο - στο WWE και υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά με τον McMahon τα οποία τους «απαγόρευαν να συζητήσουν πιθανές νομικές διεκδικήσεις αναφορικά με τη σχέση τους με τον 76χρονο».  

Σύμφωνα με τον φάκελο της υπόθεσης, στοιχεία από τον οποίο δημοσιεύουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα χρήματα πληρώθηκαν για μία περίοδο 16 ετών. 

Πριν από έναν μήνα είχε γίνει γνωστό πως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ερευνούσε καταγγελία πως ο McMahon πλήρωσε ποσό 3 εκατομμυρίων σε πρώην υπάλληλο με την οποία φέρεται να είχε δεσμό. Αυτή είναι μεταξύ των συνολικά τεσσάρων υποθέσεων που γίνονται γνωστές. 

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από τη θέση του στο WWE μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κόρη του, Stephanie, έχει αναλάβει τον ρόλο της CEO. 

«Έχω υποσχεθεί πως θα συνεργαστώ πλήρως στην έρευνα της ειδικής επιτροπής και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξω την έρευνα» ανέφερε ο McMahon σε δήλωσή του τον περασμένο μήνα. «Έχω, επίσης, δεσμευτεί να αποδεχθώ τα ευρήματα και τα αποτελέσματα της έρευνας, όποια και αν είναι αυτά». 

Ο 76χρονος, πλην της διοικητικής του θέσης, επιτελούσε ρόλο και εντός του ρινγκ, με την περσόνα του να έχει σημαντικό παρελθόν. Το WWE δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να συνεχίσει να εμφανίζεται στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της έρευνας. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM