Τη Μήλο επιλέγουν οι συντάκτες του Conde Nast Traveller για τις καλοκαιρινές διακοπές

 Μήλος: Οι συντάκτες του βρετανικού ταξιδιωτικού Μέσου «Conde Nast Traveller» αποθεώνουν το νησί της Αφροδίτης Facebook Twitter
Φωτ.: GETTY IMAGES
0

Τη Μήλο επιλέγουν οι συντάκτες του Conde Nast Traveller για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022 αποθεώνοντας το νησί της Αφροδίτης για «τους ασβεστώδεις λευκούς βράχους και τα τιρκουάζ νερά της παραλίας στο Σαρακίνικο».

«Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους επισκέπτομαι το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας τριγύρω, θα ξοδεύω το μερίδιο του χρόνου μου σε μία ξαπλώστρα», γράφει η Sophie Knight.

Τίτλος του άρθρου είναι «Εκεί που οι συντάκτες του Condé Nast Traveller πηγαίνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι».

Πέρα από το πλέον έγκυρο βρετανικό ταξιδιωτικό Μέσο, η Μήλος μπορεί να προσδοκά οφέλη από τη συγκεκριμένη αγορά και από την πρόσφατη ψηφοφορία για τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας που ανέδειξαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian, με τις περιγραφές τους να περιλαμβάνουν εντυπωσιασμό, αλλά ακόμα και συγκίνηση για τα ελληνικά τοπία. Στο σχετικό ρεπορτάζ ξεχωρίζει από τις Κυκλάδες η Μήλος που, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, συγκίνησε τους αναγνώστες της σημαντικής βρετανικής εφημερίδας.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την αποτύπωση μιας έρευνας μεταξύ των εκατομμυρίων αναγνωστών της εφημερίδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM