Όλοι θέλουν την δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ: Οι μεγάλες φίρμες δίνουν μάχη στο Χόλιγουντ

Hollywood, law firms battling to hire Camille Vasquez after Johnny Depp trial win: sources Facebook Twitter
0

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Camille Vasquez, έχει κατακλυστεί από επαγγελματικές προτάσεις στο Χόλιγουντ, καθώς ένας κανονικός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ ανταγωνιζόμενων δικηγορικών γραφείων που τη διεκδικούν.

Μετά την νικηφόρα (και άκρως τηλεοπτική) εμφάνισή της, στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ, πηγές αποκαλύπτουν στη New York Post πως είναι πολλές οι μεγάλες νομικές φίρμες που την θέλουν στην ομάδα τους.

Η 37χρονη Vasquez, έγινε ακόμα και meme για το ύφος της στις πάμπολλες αντιπαραθέσεις που είχε με την Άμπερ Χερντ αλλά και κατά τη διάρκεια εξέτασεις των μαρτύρων. 

«Οι ατζέντηδες ταλέντων περιτριγυρίζουν την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι ο μονόκερος - μια έξυπνη, ισορροπημένη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή στάση κατά τη διάρκεια της δίκης την ανέβασε σε ένα σπάνιο επίπεδο προβολής», δήλωσε μια πηγή.

Η Vasquez και οι συνάδελφοί της έπεισαν τους ενόρκους ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και για τις τρεις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον της ηθοποιού, επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018 ότι ήταν «μια δημόσια προσωπικότητα που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από την Τετάρτη που ολοκληρώθηκε η δίκη, η Vasquez έχει ήδη λάβει προσφορές και από πολλά παραδοσιακά τηλεοπτικά δίκτυα και καλωδιακά κανάλια, δήλωσαν πηγές στην Post. 

«Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία φωνή για να εκφέρει άποψη για νομικά θέματα και τα δίκτυα φυσικά αδημονούν να μιλήσουν μαζί της για ευκαιρίες στο γυαλί», δήλωσε πρώην στέλεχος δικτύου που γνώση των προτάσεων.

Παρά το γεγονός ότι η Vasquez ηγήθηκε της υπόθεσης μαζί με τον δικηγόρο Ben Chew, παραμένει συνεργάτιδα στην πασίγνωστη δικηγορική εταιρεία Brown Rudnick. Τώρα, ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein εκτιμά πως η 37χρονη συνήγορος σύντομα θα γίνει συνεταίρος.

«Καμία εταιρεία δεν θα της επέτρεπε να έχει ρόλο σε μια μεγάλη δίκη όπως αυτή, αν δεν ήταν σε τροχιά συνεταίρου», εκτίμησε ο Burstein, ο οποίος εκπροσωπεί τη Nicki Minaj. «Υπάρχουν δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο να γίνεις synεταίρος - η ποιότητα της δικηγορίας σου και η ικανότητά σου να προσελκύεις επιχειρήσεις. Πιθανότατα μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει μια καλή συμφωνία για την ίδια».

Μια νομική πηγή επιβεβαίωσε αυτό που υποπτευόταν ο Burstein. «Η νομική κοινότητα σφύζει από εταιρείες που παλεύουν να κάνουν την καλύτερη προσφορά και να εντάξουν την Καμίλ στην ομάδα τους», δήλωσε η πηγή. «Είναι καρχαρίας και η απόδοσή της στη δίκη το έδειξε».

Μια γυναίκα συνέταιρος σε μια υψηλού προφίλ δικηγορική εταιρεία στο Λος Άντζελες, μόλις λίγα χρόνια μεγαλύτερη από τη Vasquez, δήλωσε ότι «εξεπλάγην πολύ όταν είδε ότι ήταν συνεργάτης», λαμβάνοντας υπόψη τους χειρισμούς της στη δίκη του Ντεπ.

Συγκρίνοντας τη Vasquez με τη δικηγόρο της Χερντ, την Elaine Bredehoft, η πηγή είπε: «Οι δεξιότητες της Camille στη δίκη ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές από την Elaine Bredehoft σε σημείο που σχεδόν ένιωθα άσχημα για την Elaine, όταν την ξεπερνούσε μια τέτοια συνεργάτιδα. Έχω σοκαριστεί που δεν πήρε προαγωγή πριν από τη δίκη και θα έμενα εντελώς άφωνη αν δεν είχε πάρει προαγωγή μέχρι τώρα».

Η Brown Rudnick δήλωσε στην Post ότι είναι «ενθουσιασμένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια: ότι η Camille Vasquez είναι ένα αστέρι».

«Ήμασταν πάντα σίγουροι ότι είχε αυτό που χρειάζεται για να πετύχει σε αυτό το πεδίο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας δίκης και έχει λαμπρό μέλλον μαζί μας», πρόσθεσε η εταιρεία.
 

Μια θαυμάστρια του Ντεπ, έφτασε στο σημείο να κάνει τατουάζ τη...δικηγόρο, με το περίγραμμα των κυματιστών μαλλιών της και του ταγέρ της Βάσκεζ, με τη λέξη «Ένσταση» από κάτω.

Κάποιοι φανς έφτασαν στο σημείο να υποθέσουν πως η Vasquez μπορεί να βγαίνει με τον Ντεπ, μια φήμη που γρήγορα καταρρίφθηκε και από τις δύο πλευρές, και διαλύθηκε όταν η συνήγορος φωτογραφήθηκε μετά τη δίκη με τον φίλο της Edward Owen.

Ο ηθοποιός θα ξαναπάει στο δικαστήριο τον Ιούλιο, αφού ο Γκρεγκ Μπρουκς, μέλος του συνεργείου σε κινηματογραφικό πλατό, τον έχει κατηγορήσει για επίθεση. Ο Brown Rudnick τον εκπροσωπεί στην υπόθεση.

Πηγή: New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Διεθνή / Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΕ για τον έλεγχο των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών, απειλώντας το σχέδιο της Ευρώπης να τερματίσει την εξάρτησή της από το ρωσικό αέριο έως το 2027
LIFO NEWSROOM
Παγκόσμιος συναγερμός: Οι νέοι δασμοί Τραμπ έως 41% προκαλούν αντιδράσεις σε πάνω από 60 χώρες

Διεθνή / Παγκόσμιος συναγερμός: Οι νέοι δασμοί Τραμπ έως 41% προκαλούν αντιδράσεις σε πάνω από 60 χώρες

Πάνω από 60 χώρες αντιδρούν στους νέους δασμούς Τραμπ, που φτάνουν το 41% - Οι αυξήσεις πυροδοτούν φόβους για απώλειες θέσεων εργασίας και ένταση στις παγκόσμιες εμπορικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Διεθνή / Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων κράτησης μεταναστών στην ιστορία των ΗΠΑ, με στρατιωτικές βάσεις όπως το Fort Bliss να μετατρέπονται σε εγκαταστάσεις για χιλιάδες κρατουμένους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
LIFO NEWSROOM
«Προσαρμοστικός οπορτουνιστής»: Η διπλωματία της Τουρκίας με τη Ρωσία από τον Εύξεινο Πόντο ως την Αρκτική

Ανάλυση / «Προσαρμοστικός οπορτουνιστής»: Η διπλωματία της Τουρκίας με τη Ρωσία από τον Εύξεινο Πόντο ως την Αρκτική

Πώς Τουρκία και Ρωσία ισορροπούν ανάμεσα σε συνεργασία και ανταγωνισμό, επεκτείνοντας την επιρροή τους από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Αρκτική
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
H Γρενάδα ζητά συγγνώμη και αποζημιώσεις από τον Βασιλιά Κάρολο για κέρδη της μοναρχίας από τη δουλεία

Διεθνή / H Γρενάδα ζητά αποζημιώσεις από τον Βασιλιά Κάρολο για κέρδη της μοναρχίας από τη δουλεία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι ο βασιλιάς Γεώργιος Δ΄ κέρδισε προσωπικά από την εργασία σκλάβων σε φυτείες της Γρενάδας. Η χώρα ζητά από τον Βασιλιά Κάρολο συγγνώμη και αποζημιώσεις για το παρελθόν της βρετανικής μοναρχίας στη δουλεία
ΦΩΤ.: GETTY
Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Διεθνή / Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Βορειοκορεάτης άνδρας διέφυγε από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, κολυμπώντας 10 ώρες κατά μήκος της ακτής και αποφεύγοντας ένοπλους φρουρούς με εντολή να σκοτώσουν κάθε φυγά
ΦΩΤ.: GETTY
Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε τη πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Διεθνή / Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε την πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Η συναυλία των Oasis τον Ιούνιο του 2009 ξεπέρασε σε ένταση ακόμα και εκείνη των Red Hot Chili Peppers τον Ιούνιο του 2004, των Kings of Leon τον Ιούνιο του 2011, αλλά και της Taylor Swift τον Ιούνιο του 2024
LIFO NEWSROOM
Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Διεθνή / Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν για την «Ιστορική Σύνοδο Ειρήνης», με στόχο τον τερματισμό δεκαετιών πολέμου και την υπογραφή συμφωνίας που ανοίγει νέους διαδρόμους στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου
LIFO NEWSROOM