Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της

Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/EVELYN HOCKSTEIN/POOL
0

Η Άμπερ Χερντ φαίνεται πως δεν παραδίδει τα όπλα και σχεδιάζει να κάνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για δυσφήμιση του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Την Τετάρτη έπεσε η αυλαία στην πολύκροτη δίκη που έκρινε πως η Χερντ σκόπιμα και κακόβουλα δυσφήμισε τον Ντεπ όταν έγραψε το άρθρο της στην Washington Post το 2018 στο οποίο δήλωνε επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας.

Στον Ντεπ επιδικάστηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση, λιγότερα από τα 50 εκατ. που ζητούσε με την αγωγή του.

Η ηθοποιός δήλωσε «εξαιρετικά απογοητευμένη» με το αποτέλεσμα. «Είμαι συντετριμμένη που ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων δεν κατέστη αρκετός για να σταθώ στη δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και πειθώ του πρώην συζύγου μου».

«Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρόμηση. Πάει πίσω σε μια εποχή που μια γυναίκα που μιλά ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη» συμπλήρωσε.

«Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που νόμιζα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά» κατέληξε.

Ο Ντεπ, στη δική του δήλωση μετά την ετυμηγορία, σημείωσε πως «από την αρχή, ο στόχος (…) ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

«Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που με στήριξαν σταθερά. Αισθάνομαι γαλήνη γνωρίζοντας ότι τελικά το πέτυχα αυτό».

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM