ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανάρτησε φωτογραφίες με τη μικρή του αδελφή για τα 14α γενέθλιά της

Justin Bieber Pens Sweet Tribute to His 'Precious' Little Sister Jazmyn on Her 14th Birthday Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ γιόρτασε τα 14α γενέθλια της μικρής του αδελφής Τζάσμιν, αναρτώντας στο Instagram ένα προσωπικό μήνυμα με οικογενειακές φωτογραφίες. 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω, αλλά ευτυχισμένα 14α γενέθλια στην πιο γλυκιά, πολύτιμη, μικρή αδελφή που θα μπορούσε ένας αδελφός να έχει. Σ' αγαπώ @jazmynbieber.»

Justin Bieber Pens Sweet Tribute to His 'Precious' Little Sister Jazmyn on Her 14th Birthday Facebook Twitter

Η Τζάσμιν και ο 12χρονος Τζάκσον είναι τα ετεροθαλή αδέλφια του Μπίμπερ, από την προηγούμενη σχέση του πατέρα του, Τζέρεμι Μπίμπερ, με την Έριν Βάγκνερ. Ο διάσημος τραγουδιστής, έχει ακόμα μια ετεροθαλή αδελφή από την νυν σχέση του πατέρα του, την 3χρονη Μπέι. 

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Τζάσμιν είχε μοιραστεί μερικές φωτογραφίες που είχε βγάλει με τον 28χρονο αδελφό της και την σύζυγό του, την Χέιλι Μπίμπερ, κατά την επίσκεψή τους στον Καναδά. «Οικογενειακός χρόνος», έγραψε η Τζάσμιν κάτω από τη φωτογραφία. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Τζάστιν είχε αναρτήσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον ίδιο, την 25χρονη Χέιλι, την Τζάσμιν γράφοντας «τα αγαπημένα μου κορίτσια». 

Στο παρελθόν, ο Μπίμπερ έχει μιλήσει δημόσια για τις σκέψεις του να κάνει παιδιά, και η Χέιλι έχει πει πως περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν. «Νομίζω ιδανικά, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε», είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο στο WSJ Magazine. «Αλλά υπάρχει λόγος που λέμε «προσπαθώ» σωστά; Γιατί δεν ξέρεις πόσο θα σου πάρει. Σίγουρο όχι φέτος παιδιά, θα ήταν κάπως ταραχώδες, νομίζω». 

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM