Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Επέμβαση έξι ωρών στο παιδί - «Τι εφιάλτη ζω;»

Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Επέμβαση έξι ωρών στο παιδί - «Τι εφιάλτη ζω;» Facebook Twitter
0

Σε επέμβαση έξι ωρών υποβλήθηκε η 8χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα μέρος από το μικρό δάκτυλο του δεξιού της χεριού αποκολλήθηκε και οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησαν σε συγκόλλησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, τα πρώτα μηνύματα από την επέμβαση είναι θετικά αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν τα επόμενα 24ώρα.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδίας.

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της» είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 8χρονης, επισημαίνοντας πως το παιδί του «φώναζε, κάποια στιγμή, τι εφιάλτη ζω;».

«Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» υπογράμμισε και έκανε λόγο για «κακή συντήρηση, κακοτεχνία της τσουλήθρας».

Σφραγισμένη η παιδική χαρά 

Την ίδια ώρα, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης, εξέφρασε βαθιά του θλίψη και τη συμπαράσταση στην οικογένεια της μικρής.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χτες, σε παιδική χαρά στην περιοχή της νέας παραλίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια - από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα τους και ενημερωνόμαστε διαρκώς για την πορεία της υγείας του παιδιού» ανέφερε ο κ. Κυριζίδης και σημείωσε πως «η παιδική χαρά παραμένει σφραγισμένη, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες ελέγχου και οι εργασίες αποκατάστασης που θα κριθούν απαραίτητες».

Όπως ο ίδιος επισήμανε, οι έλεγχοι στην εν λόγω παιδική χαρά είναι τακτικοί, αλλά σε κανέναν από αυτούς δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στο παιχνίδι όπου σημειώθηκε το ατύχημα του παιδιού. Ο τελευταίος έλεγχος έγινε την περασμένη Παρασκευή, οπότε μάλιστα αφαιρέθηκε άλλο παιχνίδι που είχε κριθεί μη κατάλληλο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM