Βαϊόλα Ντέιβις: Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό- Απάντησε στα σχόλια για το The First Lady

Viola Davis says ‘critics absolutely serve no purpose’ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Απάντηση στα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί για την ερμηνεία της στη σειρά «The First Lady», έδωσε η Βαϊόλα Ντέιβις, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια τόσο από τους κριτικούς όσο και από χρήστες των social media για τον ρόλο της ως Μισέλ Ομπάμα στη σειρά. Αντιδράσεις που χαρακτήρισε «εξαιρετικά επώδυνες», μιλώντας στο BBC. 

«Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν απολύτως κανέναν σκοπό», δήλωσε. «Δεν το λέω για να γίνω κακιά. Πάντα νιώθουν σαν να σου λένε κάτι που δεν ξέρεις. Ότι κάπως ζεις μια ζωή που περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου λένε ψέματα και “θα γίνω εγώ αυτός που θα σκύψει και θα σου πει την αλήθεια”. Οπότε, αυτό τους δίνει την ευκαιρία να είναι σκληροί μαζί σου», συμπλήρωσε. 

Το να υποδυθεί κάποιον τόσο γνωστό όσο η πρώην Πρώτη Κυρία ήταν «σχεδόν αδύνατο», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «είτε κάνεις υπερβολικά πολλά, είτε δεν κάνεις αρκετά». 

Το «The First Lady», στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούν η Μισέλ Φάιφερ και η Τζίλιαν Άντερσον έχει πάρει 42% στο Rotten Tomatoes. Ο Άντριαν Χόρτον του Guardian μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «ερμηνείες σε επίπεδο παρωδίας» και η Καρολίν Φάμκε του Variety έγραψε ότι οι ηθοποιοί «πασχίζουν να φέρουν τους χαρακτήρες στην αληθοφανή ζωή». 

«Πώς προχωράς από τον πόνο, από την αποτυχία; Αλλά πρέπει να το κάνεις. Δεν θα είναι όλες οι ερμηνείες άξιες βραβείων», δήλωσε η Ντέιβις και χαρακτήρισε «κίνδυνο του επαγγέλματος» την κριτική. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δουλειά της να κάνει τολμηρές επιλογές. «Κερδίζω ή χάνω, είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από Guardian
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Διεθνή / Ισραήλ: Πανεθνική απεργία σήμερα στη χώρα - Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Οι οικογένειες των ομήρων καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα αντί να συνάψει συμφωνία για την επιστροφή των ομήρων
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα

Διεθνή / Σερβία: Βίαιες διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα - Στις φλόγες τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος

Σχεδόν καθημερινές διαδηλώσεις συγκλονίζουν τη Σερβία από τον Νοέμβριο, μετά το δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ, όπου σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

Διεθνή / Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

«Εκτιμούμε ότι περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι παραμένουν στη συνοικία Ζεϊτούν, οι περισσότεροι χωρίς νερό και τρόφιμα», ανέφερε εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Διεθνή / Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πλέον το δόγμα Πούτιν περί ειρήνης και όχι εκεχειρίας και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, που φοβάται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιέσει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει
LIFO NEWSROOM