No.1

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αίτημα προς τον ΕΟΦ για την κεταμίνη -Τι ζητά η ανακρίτρια

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αίτημα προς τον ΕΟΦ για την κεταμίνη -Τι ζητά η ανακρίτρια Facebook Twitter
0

Αίτημα προς τον ΕΟΦ υπέβαλε η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, για να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στο αίμα της 9χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ζητά συγκεκριμένα, να ενημερωθεί επί των εξής ζητημάτων:

  • Πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και
  • Με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας

Ενώπιον της ανακρίτριας, στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας από τα χέρια της μητέρας της, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Έτσι, σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες από το νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας. Αύριο αναμένεται πως θα συνεχιστεί αυτό το σκέλος της υπόθεσης από την δικαστική λειτουργό και σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM