No.1

Κουλέμπα σε Ουκρανούς διαπραγματευτές: «Μην τρώτε, μην πίνετε τίποτα»

Ο Ντμίτρο Κουλέμπα Facebook Twitter
Φωτ: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images
0

Ανησυχία φέρεται να υπάρχει στο Κίεβο, στον απόηχο των πληροφοριών ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης.

Στη σκιά του θρίλερ, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών συμβούλεψε τους διαπραγματευτές της χώρας του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. «Οποιοσδήποτε πηγαίνει για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην φάει ή να πιει τίποτα. Και, κατά προτίμηση, να αποφεύγει να αγγίζει οποιαδήποτε επιφάνεια», είπε ο Κουλέμπα, σύμφωνα με το Sky News.

Παράλληλα, ένας Ουκρανός διαπραγματευτής είπε ότι όλα τα μέλη της ομάδας εργάζονται κανονικά, ενώ ο Αμπράμοβιτς είναι καλά και συνεχίζει να εργάζεται για τις διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα της Wall Street Journal ανέφερε ότι ο μεγιστάνας και Ουκρανοί διαπραγματευτές εκδήλωσαν συμπτώματα ύποπτης δηλητηρίασης μετά από συνάντηση στο Κίεβο μέσα στον μήνα.

Μετά τη συνάντηση στην ουκρανική πρωτεύουσα, ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος πηγαινοέρχεται μεταξύ Μόσχας, Λβιβ και άλλων σημείων διαπραγμάτευσης, καθώς και δύο υψηλόβαθμα μέλη της ουκρανικής ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα που περιλάμβαναν κόκκινα μάτια, συνεχή και επώδυνα δάκρυα και ξεφλούδισμα του δέρματος στο πρόσωπο και τα χέρια τους. 

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM