Θεσσαλονίκη - Υπόθεση βιασμού: Αρνητικές οι τοξικολογικές λέει το περιβάλλον του κατηγορούμενου

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Αρνητικές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των συνηγόρων, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευμα της ΕΡΤ, κάνει λόγο για νέα στοιχεία που προέρχονται από την πλευρά του κατηγορούμενου και τα οποία δείχνουν πως δεν έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για ανατροπή στην υπόθεση, αφού ήταν από τους βασικούς ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το thesstoday.gr, από το περιβάλλον της 24χρονης ο τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων.

«Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν», τόνισε ο Δημήτρης Γαλεντέρης, γιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά της 24χρονης.

Μάλιστα μεταφέροντας λόγια της 24χρονης ο ίδιος ανέφερε ότι «αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πλήρη αμνησία. Αυτά όλα δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται ότι έχει καταναλώσει κάποια τοξική ουσία».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παρέλαβε το πόρισμα Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Το εν λόγω πόρισμα παραδόθηκε από πραγματογνώμονα για την υπόθεση και καθηγητή Τοξικολογίας, ο οποίος και ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM