Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News

Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Τα μικρόφωνα πρόδωσαν τον Τζο Μπάιντεν, καθώς ακούστηκε να βρίζει δημοσιογράφο του Fox News, σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε μόλις ολοκληρώσει τις δηλώσεις του πριν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ανταγωνισμού και οι δημοσιογράφοι απομακρύνονταν, όταν ο Πίτερ Ντούσι έκανε φωνάζοντας άλλη μία ερώτηση: «Πιστεύετε ότι ο πληθωρισμός είναι πολιτικό εμπόδιο για τις ενδιάμεσες εκλογές;», ρώτησε τον Μπάιντεν. 

«Είναι μεγάλο πλεονέκτημα», είπε ο πρόεδρος σαρκαστικά, σαν να μιλάει στον εαυτό του. «Περισσότερος πληθωρισμός. Τι ηλίθιο κάθαρμα», συμπλήρωσε, προφανώς χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνό του είναι ακόμη ανοιχτό. 

Ο Ντούσι είναι ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο, που κοντράρεται συχνά με τον Μπάιντεν, όμως ο πρόεδρος συνήθως φαίνεται περισσότερο να διασκεδάζει παρά να εκνευρίζεται με αυτό, σημειώνουν οι New York Times. 

Περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό, ο Αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με τον Ντούσι. «Είπε “δεν είναι κάτι προσωπικό, φιλαράκι”», δήλωσε ο ρεπόρτερ μιλώντας στο Fox News. «Του είπα ότι πάντα θα προσπαθώ να τον ρωτήσω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους και μου είπε “πρέπει να το κάνεις”». 

Όταν ο παρουσιαστής Σον Χάνιτι ρώτησε τον Ντούσι αν ο Αμερικανός πρόεδρος του ζήτησε συγγνώμη, ο δημοσιογράφος γέλασε και συμπλήρωσε: «Σον, ο κόσμος είναι στο χείλος του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου με όλα αυτά που γίνονται. Εκτιμώ ότι ο πρόεδρος βρήκε λίγα λεπτά, ενώ ήταν ακόμη στο γραφείο, για να με πάρει τηλέφωνο και να ηρεμήσει τα πνεύματα». 


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM
Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM