Η Τζούλια Φοξ απαντά για τον Κάνιε Γουέστ: «Έβγαινα με δισεκατομμυριούχους όλη τη ζωή μου»

Η Τζούλια Φοξ απαντά για τον Κάνιε Γουέστ: «Έβγαινα με δισεκατομμυριούχους όλη τη ζωή μου» Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Φοξ απάντησε σε όσους πιστεύουν ότι η σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ βασίζεται στη δόξα και τα χρήματα, λέγοντας πως το να βγαίνει με πλούσιους άνδρες δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη.

«Ο κόσμος λέει, "Α, το κάνεις μόνο για τη φήμη και τα χρήματα". Αγάπη μου, βγαίνω με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου», δήλωσε στο podcast της «Forbidden Fruits».

Αν και παραδέχτηκε ότι «επιζητούσε την προσοχή» όταν ήταν νεότερη, η 31χρονη ηθοποιός και μοντέλο δεν επιθυμεί πλέον την διασημότητα που συνοδεύει ένα σελέμπριτι ζευγάρι.

«Είναι αστείο γιατί έχω όλη αυτή την προσοχή, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει», είπε, προσθέτοντας ότι την ενδιαφέρει η τέχνη και «να συνεισφέρει πράγματα στον κόσμο».

«Δες την ταινία μου, διάβασε το βιβλίο μου», είπε η ηθοποιός. «Αυτό είναι πιο συναρπαστικό για μένα από τα βλέμματα πάνω μου. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο».

Επιπλέον αναφέρθηκε στο δείπνο με την Μαντόνα όπου κατέληξε τελικά με έναν σωρό διάσημους, αφού εκτός από τον Κάνιε Γουέστ ήρθαν επίσης ο Έβαν Ρος, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο πρώην πρώην παίκτης των Tampa Bay Buccaneers, Αντόνι Μπράουν.

«Έγιναν πολλά. Η Μαντόνα ήταν εκεί. Υποτίθεται ότι θα ήμουν μόνο εγώ με τη Μαντόνα και ξαφνικά ήρθαν όλοι αυτοί οι διάσημοι», είπε.

Η Μαντόνα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram με τους διάσημους φίλους της, γράφοντας στη λεζάντα: «Πήγα για δείπνο με τη Τζούλια για να μιλήσουμε για την ταινία μου και εμφανίστηκαν κι άλλοι...».

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η Τζούλια Φοξ είναι με τον Κάνιε Γουέστ μόνο για τα υλικά αγαθά, ειδικά μετά το πανάκριβο δώρο που της έκανε ο ράπερ όταν της αγόρασε ρούχα αξίας 100.000 δολαρίων, γεμίζοντας ολόκληρη σουίτα ξενοδοχείου σε ένα ραντεβού τους.

«Είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού που έγινε πραγματικότητα», είπε η 31χρονη. «Ένιωσα σαν Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πώς το έκανε ή πώς τα πήγε όλα εκεί εγκαίρως… Ποιος κάνει τέτοια πράγματα σε δεύτερο ραντεβού; Ή οποιοδήποτε ραντεβού!».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβάλλον / Η ΕΕ θέτει στόχο μείωσης των εκπομπών άνθρακα κατά 90% έως το 2040 με πιστώσεις από αναπτυσσόμενες χώρες

Περιβαλλοντικές οργανώσεις και επιστημονικές ομάδες εκφράζουν οργή, υποστηρίζοντας ότι η πρόταση υπονομεύεται από τις πιστώσεις, που θεωρούνται ευρέως αναποτελεσματικές
LIFO NEWSROOM
Έκθεση του ΟΗΕ κατονομάζει επιχειρηματικούς κολοσσούς που «κερδοσκοπούν από τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα»

Διεθνή / Έκθεση του ΟΗΕ κατονομάζει επιχειρηματικούς κολοσσούς που «κερδοσκοπούν από τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα»

Αμερικανικές εταιρείες όπως η Microsoft, η Alphabet Inc., η IBM και η Amazon, αλλά και Caterpillar, Rada, HD Hyundai, Volvo, Airbnb, Booking.com, Drummond,Barclays, BP είναι μεταξύ των εταιρειών που αναφέρει στην έκθεσή της η ειδική εισηγήτρια για τη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Diddy: Στη φυλακή μέχρι την επιβολή ποινής - Δεν έχει δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση

Διεθνή / Diddy: Στη φυλακή μέχρι την επιβολή ποινής - Δεν έχει δικαίωμα αποφυλάκισης με εγγύηση

Οι 12 ένορκοι τον απάλλαξαν για τρεις από τις πέντε σοβαρότερες κατηγορίες - Ο Κομπς γονάτισε, έκρυψε το πρόσωπό του και προσευχήθηκε, τρέμοντας, με το άκουσμα της ετυμηγορίας
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε «απαγορευμένη» βόμβα στο χτύπημα σε καφετέρια, αποκαλύπτει ο Guardian

Διεθνή / Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε «απαγορευμένη» βόμβα στο χτύπημα σε καφετέρια, αποκαλύπτει ο Guardian

Ειδικοί στο διεθνές δίκαιο εκτιμούν ότι η χρήση τέτοιου πυρομαχικού, παρά την επιβεβαιωμένη παρουσία αμάχων – μεταξύ των οποίων παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι – είναι σχεδόν βέβαιο ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και ενδέχεται να συνιστά έγκλημα πολέμου
LIFO NEWSROOM