ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυτοκίνητο χτύπησε ρεπόρτερ την ώρα που ήταν στον «αέρα»

Αυτοκίνητο χτύπησε ρεπόρτερ την ώρα που ήταν στον «αέρα» Facebook Twitter
0

Δημοσιογράφος στη Δυτική Βιρτζίνια έδινε το ρεπορτάζ σε «ζωντανή» σύνδεση, όταν ξαφνικά την χτύπησε ένα αυτοκίνητο και χάθηκε από το πλάνο. 

Η Τόρι Γιόργκι του WSAZ-TV στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια έκανε ρεπορτάζ για αγωγό νερού που είχε σπάσει. Την ώρα που ήταν στον «αέρα» πέρασε ένα SUV με μικρή ταχύτητα, το οποίο τη χτύπησε και την έριξε κάτω. 

Η κάμερα έπεσε στο έδαφος και η 25χρονη δημοσιογράφος, που ήταν εκτός πλάνου, ακούστηκε να λέει «Μόλις με χτύπησε αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει». Αμέσως η Γιόργκι στάθηκε στα πόδια της, σήκωσε την κάμερα και συνέχισε γελώντας. 

«Αυτά έχει η “ζωντανή” τηλεόραση. Είναι η τελευταία μου εβδομάδα στη δουλειά και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ειδικά σε εμένα», είπε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο τηλεοπτικός σταθμός είχε στείλει και κάποιον άλλον συνεργάτη για το ρεπορτάζ μαζί με την 25χρονη, αλλά εκείνη μετακίνησε μόνη της την κάμερα μετά το συμβάν. «Νόμιζα ότι ήμουν σε ασφαλές σημείο, αλλά προφανώς ίσως πρέπει να μετακινήσουμε λίγο την κάμερα, ας το κάνω αυτό», είπε. 

Αν και κάποιοι εγκωμίασαν την αντίδρασή της, αρκετοί επεσήμαναν ότι το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους που υπάρχουν όταν κανάλια στέλνουν μόνο ένα δημοσιογράφο για κάποιο ρεπορτάζ, χωρίς να είναι εικονολήπτης ή παραγωγό μαζί του. 

Με πληροφορίες από NYT
 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM